Κτήρια

ΕΛΒΙΜΕΚ Α.Ε. - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 


Με την πολυετή παρουσία μας από το 1975, στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, με πείρα και γνώση στη συμπεριφορά των μετάλλων, γνωρίζοντας τον ΕΥΡΟΚΩΔΙΚΑ 3 στο σχεδιασμό δομικών έργων και κάνοντας την εμπιστοσύνη σας κίνητρό μας, έχουμε καταφέρει σήμερα, να αποτελούμε υποδειγματική και καταξιωμένη εταιρεία στη συνείδηση των πελατών μας.

Με τη βοήθεια 4 υπερσύγχρονων γραμμών παραγωγής CNC, καθώς και με επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να συνεργαστεί μαζί σας με συνέπεια – οργάνωση – αισθητική – αξιοπιστία, επιτυγχάνουμε την αυστηρή εκπόνηση της στατικής και αρχιτεκτονικής μελέτης του κτιρίου σας.

Χτίζει τα όνειρά σας με κτίρια μεταλλικά και σύμμεικτα, κατάλληλα για βιομηχανίες – βιοτεχνίες – αθλητικές εγκαταστάσεις – γραφεία – κατοικίες – στέγαστρα, με αντισεισμικές θωρακίσεις, σε πλήρη συνεργασία με άλλα υλικά όπως γυαλί – ξύλο – τούβλα- 3Δ – Υτόνγκ και πάνελ πολυουρεθάνης.

ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ – ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ – ΠΛΕΟΝΕΚΤΟΥΝ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ
 

Το παρόν και το μέλλον των μεταλλικών και σύμμεικτων κατασκευών.


ΕΛΒΙΜΕΚ Α.Ε.

ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ.
 


Κατασκευές θερμοκηπίων σύγχρονης τεχνολογίας, με υψηλές προδιαγραφές για υψηλές αποδόσεις. Μεταλλικά – Ημιμεταλλικά – Ξύλινα καθώς, παντός είδους εξοπλισμοί.

Αναλαμβάνουμε κατασκευές θερμοκηπίων σε όλη την Ελλάδα. ΕΛΒΙΜΕΚ Α.Ε.